• İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C

Ergün Diler: İki’li mesaj!

Ergün Diler: İki’li mesaj!
GELİN bugün bir isim üzerinden giderek hem içerisini hem dışarısını anlamaya çalışalım. Özellikle içeride isimlere girmemeye özen gösteriyorum. Ancak dışarısı için aynı kural geçerli değil...

FAİZDÖVİZ- ENFLASYON gibi terimler son günlerin manşeti. Doğal. Muhalefet de haklı olarak buradan yüklenmek istiyor. Son tahlilde herkes OY peşinde. Bu da doğal. Ancak gelin biz olaylara MERKEZİNDEN bakalım. Böylece hem Başkan Erdoğan'ın ne yapmaya çalıştığını hem de muhalefet bloğunun amacını anlayalım... İsteyen tüm gelişmelere içeriden bakabilir. Formasının rengine göre dilediği noktaya ulaşabilir! Ancak gerçek bu değildir! Açalım... Trump, İngiliz medyasına konuştu. Klavyenin başına geçtiğim dakikalarda ajanslar ÖZET geçiyordu. Yani konu başlıklarını. Yazıyı okuduğunuz saatlerde röportajın tamamına ulaşma şansınız olacaktı. ABD eski Başkanı Trump'ın kelimeler arasında gizlediği asıl mesajdan gidelim... Anlattıkları toplamda ana mesaj içindi zaten... Açalım... CUMHURİYETÇİ Donald Trump, seçimlerde Hillary Clinton'u geçerek Beyaz Saray'a geldi.

Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2021/12/02/ikili-mesaj

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim