• İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

Ergün Diler: Kaçar mı?

Ergün Diler: Kaçar mı?
ABD karışınca haliyle her yer bunu yakından hissediyor. Merkezde TRUMP var. Çok büyük miktarda OY almasına rağmen kaybetti. Medya da sosyal medya da karşısında...

Kongre baskınından sonra iyiden iyiye hedef oldu. Görevde kaldığı süre içerisinde BEYAZ SARAY hallaç pamuğu gibi atıldı. Gelenlerin, gidenlerin, istifa edenlerin sayısını unuttuk... Geçtiğimiz gün de hatırlattığım gibi Beyaz Saray'da kaldığı günlerde en önemli olaylardan biri Washington Post'un sahte olarak basılması ve "TRUMP HELİKOPTERLE KIRIM'A KAÇTI" manşetinin atılmasıydı. O sahte manşet aslında derinlerdeki savaşı anlatıyordu. Trump, arkadaşının sahibi olduğu dergiden Amazon ve Washington Post'un sahibi olan Jeff Bezos'un yasak aşkını haber yaptırmış, ünlü işadamı da KIRIM'lı cevap vermişti... Elbette SAHTE GAZETEYİ kabul etmiyordu ancak bir CEVAP olduğu da çok netti! Beyaz Saray önünde gazeteyi dağıtanlar bile neden KIRIM sorusuna cevap veremezdi. Neden başka bir yer değil de KIRIM?.

Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2021/01/15/kacar-mi

Bu haber toplam 175 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim