• İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Ergün Diler: Kan davası

Ergün Diler: Kan davası

Başkan Trump, Savcı Robert Mueller, FBI Başkanı James Comey, hapishanede öldüğü söylenen değişik ilişkilerin adamı Jeffrey Epstein, kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, damat Kushner, şu an hayatta olmayan ancak DERİN İLİŞKİLERİN derin ismi Roy Cohn, kongre baskını, ölümler, Biden'ın çıkışı, Türkiye'nin BATI'ya göz kırpışı, Almanya'nın yumuşaması ve dijital mücadele... "Bunların birbirleriyle ne ilgisi var?", "Trump bunun neresinde?", "Hangi dosyalar raftan inmek üzere?"

Gelin birlikte bakalım...

Trump BAŞKAN olup Beyaz Saray'a geldikten sonra, öncesinde hazırlanan "RUSYA 2016 BAŞKANLIK SEÇİMLERİNE MÜDAHALE ETTİ" iddiası ortalığı karıştırdı. Aslında ABD içindeki ve dünya genelindeki savaşın tanımıydı bu. Ancak içeride kimse bundan bir şey anlamıyordu. Dosya, özel yetkili Savcı Robert Mueller'deydi. Araştırmalar 2 yıl sürdü. 448 sayfalık rapor hazırlandı. Mueller raporunda kısa, net olarak 35 kişi ve 3 şirketin SEÇİMLERE doğrudan müdahale ettiğini belirtti... Ancak "SUÇ TEŞKİL EDEN KESİN KANIT BULUNAMADI" dedi... Belli ki pazarlık o gün için sonuç vermişti.

Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2021/01/19/kan-davasi

Bu haber toplam 129 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim