• İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Ergün Diler: Kim kazandı

Ergün Diler: Kim kazandı
OLAYLARA biraz daha geniş bakabilirsek GÜNCEL tartışmaların dışında kalır, "ASLINDA NELER OLUYOR?" sorusunun cevabına yaklaşmış oluruz...

Binlerce kez yazdım! "Türkiye çok değerli bir ülkedir. Öyle kolay kolay kimse gözden çıkaramaz" diye... Başkan Erdoğan, AFRİKA dönüşü OSMAN KAVALA olayı nedeniyle 10 BÜYÜKELÇİ'yi hedef tahtasına koydu. "Kimse ülkeme karışamaz. Kimse talimat veremez" dedi. ABD, Almanya ve Fransa'nın da aralarında olduğu 10 ülkenin Ankara büyükelçilikleri ortak bir açıklamayla Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını istedi. Dışişleri Bakanlığı devreye girdi. Büyükelçiler uyarıldı. Bakanlık "Hadsiz açıklama kabul edilemez" dedi. Ortada ABD, Fransa, Almanya, Hollanda, İsveç, Norveç, Finlandiya, Danimarka, Kanada ve Yeni Zelanda'nın İMZA ATTIĞI bir bildiri vardı... Az şey değildi! Oysa takip edenler bilir ki ilk günden bu yana başka şeyler yazıyordum! Genel çoğunluğun tam tersi! Uzaktan bakıldığında, bir de muhalif kesim takip edildiğinde Erdoğan'ın gittiğini, hükümetin yıkıldığını, yargılamaların başladığını, bazı isimlerin yurt dışına kaçtığını, yeni bir dönemin başladığını görüyordunuz. Devlette GÖREV yapmış çok sayıda isim de böyle düşünüyordu! Olacak iş değildi ancak durum böyleydi! Bana gerçekten çok ilginç geliyordu!

Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2021/10/26/kim-kazandi

Bu haber toplam 202 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim