• İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Ergün Diler: Koro haber

Ergün Diler: Koro haber
KÜRESEL mücadele tam gaz sürmekte. Sanırım artık bunu anlamayan kalmadı. Türkiye de burada kendi için en doğru, en keskin, en can alıcı hamleleri yapmakta.

Haritayı önümüze alıp baktığımızda iç içe geçmiş pek çok sorunu görmek mümkündür. Bu da doğaldır. Ancak genel bir fotoğraf çekildiğinde, ABDRUSYA ayrı TÜRKİYE ile AB ayrı düşmektedir. Bizim AVRUPA ile ortak özelliğimiz ENERJİDE DIŞA BAĞIMLILIKTI! 500 milyon nüfuslu 2.5 trilyon EURO'luk ekonomi, Rusya'nın elinde oyuncak oldu. Zaten oyun da bunun üzerine kuruldu. Avrupa'da her şey vardı. Enerji yoktu. "YOK" olan üzerinden yüklendiler. Bunu en iyi Türkiye görmekte ve bilmekte... İçinden geçtiğimiz zaman diliminde petrolün de gazın da fiyatları uçtu. Ülkelerin ekonomileri alt üst oldu. Enflasyon patladı. Nerede duracağını da kestirmek güç. Silahların gölgesinde büyük bir EKONOMİK SAVAŞ sürmekte. Olaylara böyle bakın! Konu enerji olunca herkes kartlarını buna göre oynamakta. Haliyle Türkiye de... Ankara bir şekilde ENERJİ BAĞIMSIZLIĞINI kazanıp yoluna bakmak durumunda. AVRUPA'nın yaşadığı kriz ortada. Herkes gibi Ankara da olanı biteni görüyor. Bu amaçla bir iki gün önce yine LİBYA'ya gidildi. Bu ziyaret kısa haberlerle geçiştirildi.

Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2022/10/06/koro-haber

Bu haber toplam 234 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim