• İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Ergün Diler: Şirket

Ergün Diler: Şirket

OLMASI muhtemel gelişmelere odaklanmakta fayda var.
Dengelerin kurulması ve sonrasında uygulanacak basıncı tahmin etmek zor değil. Dünya üzerinde iki büyük marka olduğunu düşünün. Bu iki marka üretiyor ve dünya üzerindeki ülkelere ürünlerini veriyor. Oradaki distribütörler üzerinden satış gerçekleşiyor. Pazar kuruluyor ve ekonomi çarkları dönüyor. İKİ BÜYÜK MARKANIN birini temsil eden şirketin ya da ismin geleceği, doğal olarak MERKEZE yani o ürünün ANAVATANINA bağlı. Orası isterse daha fazla ürün yollar, isterse daha fazla kar payı verir, isterse seni alır batırır, değiştirir...
Çok kimse konuşmuyor ama şu an içinden geçtiğimiz zaman diliminde olan bu. Siyasi isimler ya da partiler üzerinden yürümemiz bu gerçeği değiştirmez. OLAN BU! OLACAK OLAN DA BU! Daha önce yazdım, sanırım yazan da sadece bendim... ABD BAŞKANLIK seçimleri yapılırken VİYANA'da terör saldırısı oldu.
Bütün dünya medyası bunu "TERÖR" diye geçiştirdi. Elbette terördü ancak arka planda ne vardı? Yazan çizen yoktu! VİYANA önemli merkezdi! Ve bu önemli ÜS, ABD'de iktidara gelecekti..

Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2020/12/01/sirket

Bu haber toplam 211 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim