• İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Ergün Diler: Trafik

Ergün Diler: Trafik

EMİNİM şu an pek çok insan "Yahu neler oluyor?", "Tansiyon niye böyle bir anda fırladı?", "Kim kiminle hesaplaşma içinde?", "Kimler kimlerle birlikte?" sorularına cevap aramakta.
Gerçekten TEMPO bir anda yükseldi ve herkesi içine çekiverdi... TREND TOPIC olan olaylara girersem konu tam olarak anlaşılmaz.
Burada önemli olan ÜST KURGU'ydu! Bakılması gereken de orası diye düşünmekteyim...
Örneklerle gidelim... Önce Fransa...
Fransa'da her rütbeden askerlerin bulunduğu grup, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, bakanlar, milletvekilleri ve generallere hitaben yeni bir bildiri yayınladı.
"Ülkede iç savaş çıkacak.
Eğer iç savaş patlak verirse, ordu kendi topraklarında düzeni sağlar, çünkü ondan istenecektir... Aramızdan bazıları Afganistan, Mali, Orta Afrika ve diğer yerlerde düşman ateşini gördü.
Bazıları görev arkadaşlarını kaybetti. Topraklarımızda taviz verdiğiniz İslamcılığı yok etmek için canlarını ortaya koydular. SİVİL AYAKLANMLAR kapıda.
Ülke sessizce iç savaşa hazırlanıyor..." ifadeleri kullanıldı. Kaldı ki 21 Nisan'da yine çok sayıda emekli ve muvazzaf asker bir bildiri ile aşağı yukarı aynı şeyleri söylemişti....

Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2021/05/11/trafik

Bu haber toplam 171 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim