• İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Fuat Uğur: İmamoğlu’nu harekete geçiren korku ve Erzurum’daki provokasyonun perde arkası

Fuat Uğur: İmamoğlu’nu harekete geçiren korku ve Erzurum’daki provokasyonun perde arkası

Baştan gidelim.

Sebeplerine de ardından gireceğiz.

Korkuyorlar ve panik haldeler.

Tüm şirretliğin ve çirkinliğin gelip dayandığı nokta bu.

Görev mahalli İstanbul olan ve bir kamu görevlisi olduğu halde il il gezip Yedili Masa Adayı Kılıçdaroğlu adına propaganda konuşmaları yapan, bu arada kendi geleceğine dair altlık hazırlamayı ihmal etmeyen Ekrem İmamoğlu’nun pazar günü Erzurum’a geleceği biliniyordu.

Malum Erzurum’da bitikler. İmamoğlu çiftinin PKK’lıların zafer işaretini yaparak çıktıkları Van mitingindeki görüntüleri de yayınlandıktan sonra, biraz sempatisi olan Erzurumluların da bunlardan sıtkı sıyrıldı. İmamoğlu, Meral Akşener’in akıbetine uğramak istemiyordu. Malum Akşener, bizim arkadaşlar saymışlar, parti görevlileri dâhil tam 232 kişiye konuşmuştu.

Bu yüzden küçük bir alan olan Cumhuriyet Caddesi’ndeki Havuzbaşı Kent Meydanı’nda miting yapmayı istediklerini ilettiler Valiliğe. Onlar da İl Seçim Kurulu’nu adres gösterdiler. İl Seçim Kurulu, CHP için 10 gömlek büyük olan Millet Bahçesi park alanını veriyor çünkü. İmamoğlu bu kez caddede esnaf ziyareti yapacaklarını söyledi. Yalandan kim ölmüş! Eh o zaman mesele yoktu yani, 10-15 polis görevlendirilir mesele hallolurdu.

Ancak işler öyle gelişmedi. İmamoğlu’nun miting yapmayı düşündüğü Cumhuriyet Caddesi Havuzbaşı Kent Meydanı’nda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tarafından yerleştirilen otobüsler vardır.

Sekmen yeni aldığı otobüsleri tanıtım için sergilemektedir orada.

VE PROVOKASYON AĞLARINI ÖRMEYE BAŞLIYOR

Fakat ne hikmetse EBB Başkanı Mehmet Sekmen şehirde böyle kritik bir atmosfer ve bir gerginlik uzmanı olan İmamoğlu varken tutup Tekman ilçesine bağlı bir köye gidiyor. Aksiliğe bakın ki orada da telefon çekmiyor. Ama bu arada kendisini “Bu CHP’liler otobüsleri kırar dökerler” diye endişelendirenler çıkınca o da saat 15.00 civarında otobüslerin çekilmesini emrediyor.

Devamı: https://www.gazeteoku.com/yazar/fuat-ugur/imamoglunu-harekete-geciren-korku-ve-erzurumdaki-provokasyonun-perde-arkasi/1070425

Bu haber toplam 190 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim