• İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C

Hüseyin Akın: Aşk olsun bir başkası!

Hüseyin Akın: Aşk olsun bir başkası!
Şu makûs pandemi günlerini fırsat bilip kış uykusuna yatmak yerine pekâlâ bir bahar temizliği yapabiliriz. Odamızda, ilişkilerimizde ve kafamızda başlatabiliriz bu temizliği.

Her şeyden evvel bahane ve şikâyetler üretmekten vazgeçmekle adım atabiliriz bu hazırlığa.

Başımıza gelen şeylerin müsebbibinin hep bir başkası olduğuna kendimizi öyle inandırmışız ki çuvaldızı da iğneyi de hep başkalarına batırıp duruyoruz. Batı bizi dejenere etti, Siyonistler kumpaslar kurdular, emperyalistler evimize kadar girdiler, işbirlikçiler arkadan hançerlediler… İyi güzel de bütün bunlar olurken siz neredeydiniz, biz neredeydik? Sorumluluğu bu şekilde başımızdan savmak ve üzerimizden atmak istediğimiz aşikâr.

 Vaazlar, hutbeler ve nutuklar çaresizliğe vurgu yapan bu şikâyetlerden geçilmiyor. Bir yerde ailenin kuşatıldığından şikâyet ediliyorsa, bu aynı zamanda kuşatmanın yarıldığının da ihbarıdır. Bundan yakınan kişi aynı zamanda bunun farkına varmış, yangın bacayı sarmadan müdahale etme imkânına sahip olmuş kişidir.

Devamı: https://www.milligazete.com.tr/makale/5627371/huseyin-akin/ask-olsun-bir-baskasi

Bu haber toplam 238 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim