• İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Hüseyin Öztürk: Bu topraklar iyilerin ve iyiliklerin vatanıdır

Hüseyin Öztürk: Bu topraklar iyilerin ve iyiliklerin vatanıdır
“Eğer Türk ve İslam tarihinin son 900 yıllık tarihini çizen tek bir insan göstermek mümkün olsaydı, hiç şüphesiz bu isim Alparslan olurdu”. Erol Güngör.

Çin virüsü sebebiyle yaşadıklarımız ve millet-devlet bütünleşmemiz göstermiştir ki, kendi varoluş değerlerimize yeniden yapışmamız; tarihimizle, kültürümüzle, dilimizle, dinimizle ve milli değerlerimizle daha güçlü tanışmamız, kaynaşmamız gerekmektedir.

Bu hakikate neden ihtiyacımız olduğunu, içimizdeki Haçlı ruhlu devlet ve millet düşmanları açıkça göstermekte ve Çin virüsüne karşı yapılan başarılı mücadeleye ateş püskürmektedirler.

Nasıl bir zihniyettir ki, aynı coğrafyada, aynı devletin çatısı altında çalışan, barınan yaşayan kimseler, böylesine acımasız düşman olmaktalar? Anlamak imkânsız!

Türkiye olarak seksen yıldır şarampolden çıkamamamızın sebebi, işte bu zihniyet sahipleridir. Bizi biz yapan değerlerimizi hercümerç etmek istediklerindendir.

Sanki millet olarak yüzyıllardır bu coğrafyada; kimliksiz, kişiliksiz, tarihsiz, dilsiz, dinsiz, devletsiz, bayraksız vatansız yaşıyormuşuz gibi.

İkibin yıllık devlet geleneğimiz ve 14 asırlık medeniyetimizle vatan edindiğimiz topraklarda onlarca ırktan, dilden, dinden insanlarla barış içerisinde yaşadık.

Devamı: https://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/huseyin-ozturk/bu-topraklar-iyilerin-ve-iyiliklerin-vatanidir-31866.html

Bu haber toplam 194 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim