• İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Hüseyin Öztürk: Bundan yirmi yıl önce

Hüseyin Öztürk: Bundan yirmi yıl önce
Yirmi yaş ve altı gençler hariç, yirmi ve üzeri yaştakiler şöyle hafızalarını yoklayarak 20 yıl öncesinin Türkiye’sine bir yolculuk etseler acaba neler hatırlarlar.

Tabii bu yolculuğu etmek için öncelikle kişinin kendisini vatanımıza, devletimize- milletimize-dinimize-bayrağımıza ait hissetmesi ve sahibi olduğuna inanması gerekir.

Şahsımın da zaten muhatabı böyle düşünenleredir. Aksini savunan veya sahiplenenlere bir sözümüz olamaz çünkü ne demek istediğimizi idrak edemeyebilirler.

Dilimizi bilmeyenlere anlatmış gibi bir şey olur ki, niye kafalarını anlamayacakları şeylerle dolduralım da yazık edelim.

Malum bundan yirmi yıl ve daha öncesinde de Haçlı Batı’nın kedinin fare ile oynadığı ve oynattığı bir ülkeydik.

IMF ve Batı, besledikleri her türden terör örgütleriyle devletimizle-milletimizle- bayrağımızla-dini milli değer yargılarımızla canlarının istediği gibi halay çekmekteydi.

“Özal gitsin de ne olursa olsun” diyen vesayetçilerle terör ve mafyanın, memleketi içten çökertmesi, siyaseti çaputa çevirmeleriyle, 1990’dan itibaren çok kötü bir afetin içine sürüklenmiştik.

Aklı erenler hatırlayacaklardır. “Özal gitsin de ne olursa olsun” diyenlerin bedelini, milli iradenin tesisiyle Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın iş başına geçtiği 2003 yılına kadar çok ağır faturalarla ödedik.

Bugün ise Batı koordineli altılı masa başta olmak üzere, “Özal gitsin de ne olursa olsun” oyununu tekrar sahneye sürdüler. Tek fark, oyunun aynı, aktörlerin değişik olması!

Bu seferki aktörlerin içerisine dini kamuflajlı tiplerle, dine düşmanlığını gizleyen tipler girerek yazılanları sahnelemekteler.

Bilmedikleri yahut gözlerinin dönmüşlüğünden göremedikleri bir gerçek var ki, artık Türkiye eski Türkiye değil. Dünya devleriyle boy ölçüşen bir Türkiye’miz var Elhamdülillah.

Ülkemizin istikrarına, bekasına, gelişmesine ve dünya devleriyle yarışmasına karşı iç ve dış mihraklar, oluşturdukları propaganda malzemeleriyle, devletimizi ve milletimizi hafıza kaybına uğratmak istemekteler.

Devamı: https://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/huseyin-ozturk/bundan-yirmi-yil-once-40802.html

Bu haber toplam 252 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim