• İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

İbrahim Karagül: Karadeniz’de savaş engellenmeli. Kuzey’den kuşatma durdurulmalı. Türkiye ölümcül tercihe zorlanacak. Batı’nın “Doğu cephesi” olamayız.

İbrahim Karagül: Karadeniz’de savaş engellenmeli. Kuzey’den kuşatma durdurulmalı. Türkiye ölümcül tercihe zorlanacak. Batı’nın “Doğu cephesi” olamayız.

Karadeniz’de Rusya-Ukraynasavaşı çıkar mı? Savaşı ABD ve NATO mu provoke ediyor? Rusya ile hesaplaşma adına Ukrayna’yı yem olarak kullanıp sonra yalnız mı bırakacaklar?

Peki, Karadeniz krizi Türkiye için ne anlama geliyor?

Türkiye ne yapmalı?

Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinden sonra, Doğu Akdeniz ve Ege krizi patladı. Türkiye bunlarla mücadele ederken bir anda Karadeniz yeni çatışma alanı olarak ortaya çıktı.

Rusya ile alakası yok. Cephelerin tamamı Türkiye’ye karşı kuruldu. Batı bizden intikam almak istiyor.

Türkiye’nin Güney sınırlarına cepheler kuranlar, Güney Denizi’ne de cepheler kurmaya çalıştı. Ege’de, Adalar’da, Yunanistan’ın Türkiye’ye en yakın bölgelerinde askeri üsler ve yığınaklara hız verildi.

Devamı: https://www.yenisafak.com/yazarlar/ibrahim-karagul/karadenizde-savas-engellenmeli-kuzeyden-kusatma-durdurulmali-turkiye-olumcul-tercihe-zorlanacak-batinin-dogu-cephesi-olamayiz-2058179

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim