18 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara20°C

ABDÜLKADİR ÖZKAN: YANLIŞI DÜZELTMESİ GEREKENLER ŞİKÂYETÇİ OLURSA!..

Ülke sorunlarına çözüm bulmak durumunda olanlar öncelikli olarak iktidar sahipleridir. Zaten millet de ülkenin sorunlarını çözeceğine söz verdikleri için bir kanadı iktidar koltuğuna oturtur.

Abdülkadir Özkan: Yanlışı düzeltmesi gerekenler şikâyetçi olursa!..

11 Eylül 2019 Çarşamba 10:49

Böyle olunca yıllardır hem de tek başlarına iktidar olanlar ülkenin iç ve dış sorunlarından sürekli şikâyet edici pozisyonda görününce milletin bunu nasıl değerlendirmesi gerekir? Acaba, iktidar sahiplerine ülkenin sorunlarını çözeceğinizi söylediğiniz için oy verdik ve iktidara getirdik. Olunca da sizin sorunların sebeplerini tespit edip ardından da bu sorunlara çözüm bulmak göreviniz başlar, deme hakkı oluşur.

Dünkü yazımda Suriye’de yaşananlara yönelik iktidar sahiplerinin yaptıkları açıklamaları ele almış; bu açıklamaların ardından hâlâ ABD ile birlikte yürümekten vazgeçilmemiş ise şikâyetçi olmanın anlamı kalır mı diye sormuştum. Özellikle de iktidar sahipleri ısrarlı bir şekilde ABD’nin güvenli bölgeyi Türkiye için değil, terör örgütü için istediğini ifade ediyorlardı ki, bu tespite katılmamak mümkün değil. Biz elimizde hiçbir özel istihbarat bilgisi olmamasına rağmen, ABD’nin güvenli bölge konusunda ikiyüzlü davrandığını hatırlatmış, bunlar gerçekten bir güvenli bölge oluşturulmasına izin verirlerse bilinmelidir ki, o güvenli bölge Türkiye için değil, terör örgütleri için olacaktır demiştik.

Devamı: https://www.milligazete.com.tr/makale/3040487/abdulkadir-ozkan/yanlisi-duzeltmesi-gerekenler-sikayetci-olursa

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.