02 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara15°C

ALGI YÖNETİMİ VE RADYOCULUĞUN SERÜVENİ

Ankara Şubesi’nin düzenlediği “Geleneksel Cumartesi Sohbetleri"nde bu hafta, Türkiye Radyo Ve Televizyon Kurumu yöneticilerinden Mehmet Emin Genç konuktu.

Algı Yönetimi ve Radyoculuğun Serüveni

05 Ocak 2015 Pazartesi 17:21

Program sorumluluğunu Zehra Yücel’in üstlendiği, Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi’nin düzenlediği “Geleneksel Cumartesi Sohbetlerinin” 03 Ocak 2015 tarihli oturumunda bu hafta, Türkiye Radyo Ve Televizyon Kurumu yöneticilerinden Mehmet Emin Genç konuk edildi.

“Algı Yönetimi ve Radyoculuğun Serüveni” konulu sohbette söylemlerin masum olmadığına, mutlak surette ideolojik bir zemine dayandığını belirten Sayın Genç, radyoculuğun çeşitliliğini arttıran iletişim ögelerine rağmen özelliğini koruduğunu söyledi.

Türk radyoculuğunun Batı’ya nazaran ne yazık ki yakın bir tarihte başladığını hatırlatan Genç, özel radyoculuğun çeşitlilikte payının büyük olduğuna değindi. TRT bünyesinde sürdürülen çalışmalara da değinen Sayın Genç, bu konuda büyük atılımların yapıldığını, Türkiye’nin her yerinden her kesimi kucaklayan yayıncılığın adımlarının atıldığını ve bundan sonra da atılmaya devam edeceğini söyledi.  

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.