04 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

BU YIL 4'ÜNCÜSÜ DÜZENLENEN MUHSİN YAZICIOĞLU ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Gönüllerde Birlik Vakfı tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Türkiye'nin önde gelen bilim, düşünce, edebiyat, kültür ve sanat alanlarındaki önemli katkıları ödüllendiren "Muhsin Yazıcıoğlu Ödülleri" sahiplerini buldu.

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Muhsin Yazıcıoğlu ödülleri sahiplerini buldu

24 Nisan 2024 Çarşamba 16:11

Gönüllerde Birlik Vakfı tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Türkiye'nin önde gelen bilim, düşünce, edebiyat, kültür ve sanat alanlarındaki önemli katkıları ödüllendiren "Muhsin Yazıcıoğlu Ödülleri" sahiplerini buldu. Ödül töreni, Ankara'daki Milli Kütüphane Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Ödül alan isimler şöyle

Törende Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, kapsamlı hizmetleri ve akademik başarıları nedeniyle "Üstün Hizmet Ödülü"ne layık görüldü. Düşünce Ödülü ise Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan'a verildi.

adsiz-083.png

Edebiyat alanında bu yılki ödülü alan isim Necip Tosun oldu. Araştırma Ödülü'nü Ercan Yıldırım alırken, Kültür-Sanat Ödülü Tevfik Soyata'nın oldu.

Eğitici ve teşvik edici bir rol

Ödül töreninde konuşan Gönüllerde Birlik Vakfı Başkanı Mahir Damatlar, ödül alanların ilim, düşünce, kültür ve sanat alanlarına yaptıkları katkıların gelecek kuşaklar için eğitici ve teşvik edici bir rol oynadığını vurguladı. Damatlar,

Devamı: https://www.yozgatcamlik.com/haber/19942525/bu-yil-4uncusu-duzenlenen-muhsin-yazicioglu-odulleri-sahiplerini-buldu

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.