06 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara20°C

'EDEBİYAT MEVSİMİ' BAŞLADI

"Darbeler ve Edebiyat" temasıyla edebiyatseverlerle buluşan etkinliğin açılışı, TYB'nin İstanbul Şubesi olan Sultanahmet'teki Kızlarağası Medresesi'nde yapıldıDünya Bülteni/ Haber Merkezi

'Edebiyat Mevsimi' başladı

23 Kasım 2016 Çarşamba 14:04

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı ile Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği "8. Edebiyat Mevsimi" başladı.

"Darbeler ve Edebiyat" temasıyla edebiyatseverlerle buluşan ve yazar Üstün İnanç'ın "Onur Konuğu" olduğu etkinliğin açılışı, TYB'nin İstanbul Şubesi olan Sultanahmet'teki Kızlarağası Medresesi'nde gerçekleştirildi.

İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürü Nedret Apaydın, açılışta yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da kardeşlik, saygı, iletişim ve paylaşım ruhu yakalandığını söyledi.

Yakalanan ruhun devam etmesini arzu ettiğini belirten Apaydın, "Edebiyat, şehir kültürü, nezaket açısından çok önemli. Bizim darbeye karşı olan ruhumuz, 15 Temmuz geçmesine rağmen devam ediyor ama dışarıda birbirimize karşı olan iletişimimizin de aynı şekilde devam etmesi gerekiyor. Bu manada edebiyat bizleri biraz daha pişirecektir." dedi.

 

Devamı için: http://www.dunyabulteni.net/haberler/384855/edebiyat-mevsimi-basladi

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.