07 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara8°C

ERGÜN DİLER: LUTE PLANI!

Ergün Diler: Lute planı!

13 Şubat 2019 Çarşamba 09:45

DAHA önce büyük buluşmanın büyük kavganın KIBRIS'ta olacağını çok yazdım. Anlaşıldı mı anlaşılmadı mı bilemem. Ama BÜYÜK GÜÇLER Kıbrıs için adım atmakta, oyun kurmakta ve sona ulaşmak için yürümekte...
Yani KIBRIS Adası için savaş hazırlığı var.
Başladı. Hem de çoktan...
Birleşmiş Milletler (BM), bu ay sonunda KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Kesimi lideri Anastasiadis arasında gayri resmi bir görüşme organize etti. Stanford ve Georgetown Üniversitesi'ndeki yetenekleri sayesinde Lockheed Martin tarafından keşfedilen Jane Holl Lute, Kıbrıs Adası'nın her iki tarafını da Pentagon'a bağlamak için buluşmayı organize etti.
Jane Holl Lute, Türkiye'yi sevmez. Hiç sevmediği SIR da değil... Ancak ilginçtir çalışma ekibinde yıllardır iki Türk vatandaşı var. Bu iki Türk gayri resmi olarak Jane Holl Lute'ye Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'la ilgili bilgiler sunmakta. BU İKİ TÜRK KİM? Bilmiyorum...
Öğrenebilirsem yazarım... Jane Holl Lute, Rothschild ailesinin büyük Kıbrıs hayalini engellemek için Akıncı ve Anastasiadis'le görüşürken, Türkiye'yi devre dışında tutmak istiyor. Lute, Türkiye'nin Akdeniz'deki tüm planlarını bozmak için uğraşıyor!
KKTC ve Türkiye de bunu nasıl yapacak onun peşinde!
Planlamayı böyle düşünüyor!
Venezuela'dan dün kısaca söz ettim. Maduro haklı olarak Türkiye'yi solunum yolu olarak görüyor!
Türkiye nefes borusu gibi resmen.
Orada insanlar Ankara'nın dostluğu nedeniyle ayakta kalabilmekte.
Katkımız fazla. Ancak iki ülke arasındaki ALTIN takası yoluyla yapılan ticaret AMERİKA'nın gözüne takılmış durumda. Yoksa bile bu ticaretin olduğunu yazdırıyorlar!
Rahatsızlar. Maduro'yu yaşatacak her şeye karşılar. Doğal olarak buna da... Bir de KIBRIS olayı var! Alttan alta pişiriliyor. Bu nedenlerle yakın zamanda ABD ile tekrar gerilimli günlere dönebiliriz..

Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2019/02/13/lute-plani

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.