17 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

HÜSEYİN ÖZTÜRK: KENDİMİZ ETTİK KENDİMİZ BULDUK

İnsanın elinden geleni yapması vazifesidir. Elinden, dilinden daha fazla şey gelmesi için gayret etmesi ise fazilettir, sadakattir.

Hüseyin Öztürk: Kendimiz ettik kendimiz bulduk

02 Nisan 2024 Salı 10:11

İşte Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan, siyasete girdiği 50 yıldan bu yana böyle bir zihniyetle hareket etmiş ve halen de etmektedir.

Pazar günü gördük ki, Reis’in bu özelliği; teşkilatlar ve adaylar tarafından sandıklara yansımamıştır. “Görünen köyün ırağı olmaz” misali, yansımayacağı da belliydi.

Bu tespitlerimi, Tayyip Erdoğan’a inanmış, inandığım için de reyimle-yazılarımla-konuşmalarımla desteklediğim ve hep destekleyeceğim için yapmaktayım.

Sonuçlar meydanda! Kendimiz ettik, kendimiz bulduk. Hiç kimsede kabahat aramaya gerek yok. Kendimizi kandırmayalım.

 

Pazar gecesinden beri pek çok yorum okuyor-dinliyor-izliyorsunuz. Bu sebeple bilinenleri tekrar ederek boşboğazlık etmemeli ama satırbaşlarıyla bazı şeyleri de hatırlatmalı:

- Bu seçimde hizmet değil, sol ideoloji kazanmıştır. Hizmete oy verilmemiş, ideolojiye verilmiştir. CHP’nin açık gizli yaptığı ittifakların neticesi ortadadır!

- Ak Parti teşkilatları, “Ne oldum” rüzgârına kapılarak; R. Tayyip Erdoğan’a gözü kapalı oy veren 50 ve üzeri yaşlardaki insanları çantada keklik görüp kapılarını kapamışlardır. YRP’nin oy aldığı yerlere ve oranına bakılırsa, bu fotoğraf görülebilir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.