28 Mart 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara18°C

‘MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'NA TYB DESTEK VERDİ

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz bize yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyası’na destek verdi.

‘Milli Dayanışma Kampanyası'na TYB destek verdi

02 Nisan 2020 Perşembe 17:08

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Koronavirüs salgını sebebiyle ekonomik olarak zor duruma düşen vatandaşlara yardım etmek için başlattığı  bağış kampanyasına TYB Yönetim Kurulu Üyeleri de katkı sağladı.

TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan gündeme ilişkin yatığı açıklamada, “Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi biz de zor günler geçiriyoruz. Bu önemli günlerde büyük bir fedakarlıkla gece gündüz demeden görev yapan; başta sağlık çalışanları olmak üzere, sahada görev yapan devletimizin tüm görevlilerine minnettarız.” dedi.

Başkan Arıcan, “Umudumuzu ve inancımızı yitirmeden zor günleri hep birlikte aşacağız. Gün dayanışma günü. Bu ülkenin yazarları, münevverleri olarak; iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta, savaşta ve barışta devletimizin yanındayız. 42 yıldır, ülkemizin kültürüne, sanatına, edebiyatına ve düşünce dünyasına yön veren Birliğimiz şimdi de; Sayın Cumhurbaşkanımızın “Biz bize yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyası’na  tam destek kararı aldı. TYB kurucu ve şeref Başkanımız D. Mehmet Doğan ve  genel merkez yönetim kurulu üyelerimizin katkılarıyla 10.000TL ilgili hesaba yatırıldı. Devletimizin öncülük ettiği milli dayanışma yardım kampanyasına şubelerimiz, temsilciliklerimiz ve yurt genelindeki üyelerimizle katkı vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

bbyt1.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.