24 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

'SOSYAL BİLİMLER ÖĞRENCİ BİLGİ ŞÖLENİ' KİTAPLAŞTIRILDI

Türkiye Yazarlar Birliği Gençlik Biriminin öğretim üyelerinin nezaretinde tertip ettikleri 'Sosyal Bilimler Öğrenci Bilgi Şöleni' kitaplaştırıldı.

'Sosyal Bilimler Öğrenci Bilgi Şöleni' kitaplaştırıldı

21 Eylül 2020 Pazartesi 15:44

Editörlüğünü Türkiye Yazarlar Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Enes Kala’nın yaptığı eser okuyucuların istifadesine sunuluyor. Yapılan çalışmayla gençlerimizin birikimleri de ortaya konulmuş oluyor.

Akademik hayatın başlangıç basamaklarında bulunan gençlerimizin akademik meselelere dair fikirlerini sundukları Bilgi Şöleni 20-21 Haziran 2020 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilmişti.

Lisansüstü eğitime devam eden öğrencilerin hazırladıkları tezlerden bazı bölümlerin sunulduğu şölen çevrimiçi olarak akademisyenler ve izleyiciler tarafından takip edilmişti.

Geleneksel hale getirilmesi planlanan Bilgi Şöleninde genç sosyal bilimciler, düzenlenen şölen ile birbirlerinden istifade etme imkânı buldu. Çıkarılan kitapla birlikte gençlerimizin çalışmaları kalıcı hale getirildi.

Türkiye Yazarlar Birliği tarafından gençlerimizin akademik ve kültürel gelişimine katkı yapmanın en somut ifadesi olan bilgi şölenleri ve gençlerimizin çalışmalarının yazılı metinler olarak değerlendirilmesi bundan sonra da devam edecektir.

Kitabı okumak için: https://kitap.tyb.org.tr/kitap/sosyal-bilimler.pdf

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.