04 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

TYB GENEL BAŞKANI ARICAN OKURLARIYLA BULUŞACAK

Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, 27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat: 10.00’da ATO Congresium'da devan eden 20. Ankara Kitap Fuarında eserlerini imzalayacak.

TYB Genel Başkanı Arıcan okurlarıyla buluşacak

27 Nisan 2024 Cumartesi 09:26

Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ın da katılarak kitaplarını imzalayacağı fuarda 500'ü aşkın yayınevinin standları aracılığıyla okurlar, yeni kitapları keşfetme ve favori yazarlarıyla tanışma fırsatı bulacaklar.

TYB Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve TYB Ankara Şubesi üyelerinin de eserlerini imzalayacakları 10 gün sürecek fuar süresince, söyleşiler, paneller, şiir dinletileri ve çocuk aktiviteleri gibi pek çok etkinlik yer alacak.

Japonya'nın Ankara Büyükelçiliği'nin destek vereceği fuarın "uluslararası onur konuğu" deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki olacak.

Eylül Fuarcılık tarafından geleneksel olarak düzenlenen, Ankara’da kitap severlerin merakla beklediği fuarın açılışı 26 Nisan Cuma günü saat 14.30'da gerçekleşecek ve 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.