• İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Mustafa Özcan: Komplocuların kibri

Mustafa Özcan: Komplocuların kibri
Bazen ölülere yapılan atıflar üzerinden gerçekler karartılıyor veya çarpıtılıyor. Nasıl olsa cevap hakkını kullanabilecek durumda olmuyorlar.

Bunlardan birisi de Aytunç Altındal olup korona virüsüne malzeme yapılıyor. Daha doğrusu onun üzerinden korona virüsüne mazi biçiyorlar. Kehanetler kitabını tercüme eden adamı kahin yerine koyuyorlar! Onun ağzından her bir muammaya cevap buluyorlar. Aytunç Altındal genel olarak ABD gibi ülkelerin savaşlara hazırlık olarak laboratuvarlarda hastalık ve özellikle biyolojik nitelikli hastalık ürettiğini ya da çabaladığını söylüyor. Elbette beşer veya insanlık başta kimyasal silahlar olmak üzere nükleer nitelikli silahlar üzerinde çalışıyor ve ötesinde üretiyor. Bunları kullandığı da vaki. Ama nükleer silahlar üzerinde bir korku dengesi oluştu. Biri kullanırsa öteki de kullanır. Biyolojik silahlar açsından da aynı durum geçerli değil mi? Bunlar insanlığı toplu kırıma uğratabilecek nitelikte silahlardır. Altındal ABD'nin çok gizli birim kurarak hastalık tipleri ürettiğini söylüyor. Teorik olarak bu tespit yerinde bir tespit. Bununla birlikte bunu korona virüsüne uyarlamak zorlama bir husustur. Oktay Sinanoğlu da ölüm tohumları ve sahte salgınlar ve pandemiler üretildiğini söylüyordu. Buraya kadar hipotez veya faraziyeler ihtimal dahilindedir. Lakin bunu birebir korona virüsüne veya benzerlerine uyarlama çok yerinde veya sağlıklı görünmüyor. Teoride doğru olan pratikte her zaman doğru değildir. Aytunç Altındal'ın aktardığı bazı kehanetlere şapka çıkarmamak mümkün değil. Bu hususta eline su dökmek mümkün değildi. Lakin yine de çok bilen çok yanılır. Elbette korona vrüsünün çıkışı noktasında brçok senaryo üretld ve komplo teorler dle getrld. Lakn evdek hesap çarşıya uymadı ve korona vrüsünün lk kurbanlarından brs komplo teorler oldu. Savaşın lk kurban gerçekler olduğu gb korona vrüsünün lk kurbanı da komplo teorler olmuştur. Salih Naami adlı Filistinli akademisyen bu hususta şunları söylüyor: " Kimileri bulaşıcı (pandemik) korona virüsünü tedbiri ilahi ve bu dünyada hikmeti muktezası iradesinin infazı çerçevesinde görmek istemiyor. Komplocular veya onların temsil ettiği zihniyet, İlk Ad topluluğunun geleneğini ve sloganın tekrarlıyorlar: Kim bizden daha güçlüdür? Kimse bize karışamaz, ilişemez demek istiyorlar.

Devamı: https://www.fikriyat.com/yazarlar/mustafa-ozcan/2020/03/30/komplocularin-kibri

Bu haber toplam 245 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim