• İstanbul 24 °C
  • Ankara 25 °C

Mustafa Sabri Beşer: 1000 yıl sürmeyen 28 Şubat ve ebedi sürecek Cehennem…

Mustafa Sabri Beşer: 1000 yıl sürmeyen 28 Şubat ve ebedi sürecek Cehennem…
Başbakan Erbakan'ın karşısında pisuara gülerek aşağılayıcı bir şekilde küçük abdestini yaptı. Çok çirkin bir görüntü yaşandı!

Müslümanlara kan kusturan 28 Şubat post modern darbesinin mimarı İsmail Hakkı Karadayı öldü. “1.000 yıl sürecek” dediği zulümlerinin üzerinden 22 yıl geçtikten sonra ebediyen sürecek olan cehennem hesaplaşmasının henüz daha ilk günlerini yaşıyor kudretli (!) paşa…

Kendisine, zulmettiği insanların hesabını verirken kolaylıklar dileyemiyoruz, tam tersine ateşinin bol olması için dua eden binlerce insan var.

 

İslam ve Müslüman hazımsızlığının mücessem hali olan İsmail Hakkı Karadayı’nın 1997 yılında başlattığı İslami değerler düşmanlığı o günlerde ayyuka çıkmıştı. Nice başörtülü genç kızlar, nice başörtülü anneler, dini kimliği ile bilinen akademisyenler 28 Şubat zulmünden paylarını acımasızca aldılar.

Başörtüsü çekilip alınanların, elinden tutulup dışarı atılanların, sürgüne gönderilenlerin haddi hesabı yok.

Yapılan zulümler o kadar fazlaydı ki yıllar sonra hakkında yüzlerce kitap yazıldı, binlerce makale yazıldı, binlerce seminer yapıldı.

Bugün bile hala 28 Şubat döneminde yapılan zulümlerle ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor!

Karadayı’nın ölümünün ardından ortaya çıkan bir bilgi 28 Şubat’ı gerçekleştiren insanların rezil yüzlerini ortaya çıkarması adına ibret verici bir özellik taşıyor.

28 Şubat post modern darbe öncesindeki son toplantının gizli kalan yönlerini anlatan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yakın koruması İbrahim Avcıoğlu’nun verdiği bilgilere göre, Başbakan Erbakan toplantıya verilen arada abdest almak için dışarı çıkar.

Devamı: https://www.internethaber.com/1000-yil-surmeyen-28-subat-ve-ebedi-surecek-cehennem-2104582y.htm

Bu haber toplam 197 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim