• İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C

Nuh Albayrak: Çarşafa zincir takanlara, semazeni dansöz yapanlara teşekkür etmeliyiz

Nuh Albayrak: Çarşafa zincir takanlara, semazeni dansöz yapanlara teşekkür etmeliyiz
Günlerdir, çarşaflı kadına zincir vuran CHP'yi konuşuyoruz. Tepkiler "zincir" üzerinde yoğunlaşmış ise de asıl vahamet, Türk kadınının, çarşafı çıkarılarak yarı çıplak Avrupalıya dönüştürülmesidir.

Bir "yarı çıplak" skandal da İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Sahneye "semazen" kıyafetiyle çıkan bir dansçı, ney eşliğinde sema ederken sarığını ve tennuresini çıkararak, yarı çıplak vaziyette oyun havası eşliğinde dans etmiş. Neyse ki, erkek dansçı tercih edilmiş. Daha kökten bir CHP anlayışıyla bir kadın, "semazen" olarak başlayıp "üstsüz dansöz" olarak da devam edebilirdi.

Tunç Soyer, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da huşuyla izlediği bu garip gösterinin "tema"sını, "Döngüsel Kültür" olarak açıklamış ve kültürümüzü "değiştirmek" istediklerini belirterek "yepyeni bir kültür" oluşturmaktan bahsetmiş.

Hatırlıyor musunuz? İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde de Ekrem İmamoğlu ile birlikte CHP'nin "Türkçe Kuran" saplantısı hortlamıştı.

ASLINDA BÜYÜK HİZMET YAPIYORLAR!

Türk milleti olarak, bu gösterileri organize eden CHP'li yöneticilere teşekkür etmemiz gerekir.

Çünkü...

CHP aslında, İslam düşmanlığının kurumsallaşmış halidir. Türkçe ezan, Türkçe Kur'an zulümleriyle başlattığı bu görevini, tek parti diktatörlüğü boyunca tavizsiz sürdürmüştür. Sonrasında da "irtica hortladı" yaygarasıyla, Müslümanları, kendi yurdunda esir duruma düşürmüştür.

Devamı: https://www.star.com.tr/yazar/carsafa-zincir-takanlara-semazeni-dansoz-yapanlara-tesekkur-etmeliyiz-yazi-1652932/

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim