• İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Orhan Karataş: Mescid-i Aksa'nın feryadı

Orhan Karataş: Mescid-i Aksa'nın feryadı

İsrail’in Kudüs’teki zulüm ve katliamları artık dayanılmaz noktalara ulaştı. Bütün dünyanın gözleri önünde vahşetin her türlüsünü sergiliyorlar. Haksızlık karşısında sessiz kalan, dilsiz şeytandır. ABD başta olmak üzere, susan, seyreden ve böylece İsrail’in devlet terörüne yol verenlerin hepsi şeytanın müfrezeleridir. Duruma göre vaziyet alanlar, bir orta yol arayanlar, durumu idare etmeye çalışanlar, arkadan dolanıp kaçanlar, sessizliğe gömülenler bu zulme ortaktır.

İSLAM ÂLEMİNİN YÜZ KARALARI

Bizi asıl üzen, hatta kahreden, İslam âleminin perişan hâlidir. Bu kadar hayati bir meselede dahi bir bütünlük sağlanamayacaksa, ne zaman ve hangi olay karşısında sağlanacak? Tabii içimizdeki İsrail uzantılarını da unutmuyoruz. 1 buçuk milyarlık İslam âleminin, 8-10 milyonluk bir devletçiğe bu kadar sessiz kalması, aslında İsrail’in bu cüreti nereden bulduğunun en önemli göstergesidir. Kendi kirli ve kanlı düzenlerini sürdürmek için her rezilliği, hatta ihanete razı olan diktatörler var oldukça ne bu zulüm biter, ne bu kan durur, ne de İslam dünyasının gözyaşları diner. Bir de bu zavallı hâllerine bakmadan ve utanmadan, sefil bir şekilde İsrail’e teslim olup Türkiye’yi hedefe koyan sözde Müslüman devletler var. Bunlar İslam dünyasının yüz karalarıdır ve her iki cihanda da hesap vereceklerdir.

Devamı: https://www.turkgun.com/mescid-i-aksanin-feryadi-makale-150329

Bu haber toplam 167 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim