• İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C

Prof. Dr. Hasan Boynukara: Hakikat ve Soğan

Prof. Dr. Hasan Boynukara: Hakikat ve Soğan
İnanılmaz ŞeylerPatron işçiye, maaşına zam yapacağım diyor, işçi ölümü gör sakın artırma, aldığım maaşı bile hak etmiyorum diyor.

Doktor hastayı kapıda karşılayıp, isterseniz size bir de şu testi yapalım, bir daha yorulmayın diyor. Hasta, aman efendim zaten yeterince yoruldunuz, bu kadarı yeter diyor, doktor,  olur mu öyle şey, siz varsınız diye biz varız diyor.
Politikacı önünü ilikleyen vatandaşa, hakkınızı helal edin, nasıl bir izlenim bırakmışız ki, bizim önümüzü iliklememiz gerekirken, siz ilikliyorsunuz, bağışlayın, diyor…
Ütopik değil mi? Yoksa olması gereken mi?

 

 

Süslü Mabetler

Oldum olası süslü mabetlerden haz etmedim. Her süs ilaç kokar, süt kokar, gözyaşı kokar.  Her süs bir yoksulluğu çağrıştırır.

 

Bir Öneri

Fiilen çalışmayan, işini evde bilgisayarla ya da başka türlü yapabilecekler ise gitmesinler. Devlet bu işten daha karlı çıkar. Kış aylarında orta ölçekli bir binanın aylık elektrik gideri 70-80 bin lira civarındadır. Buna benzer 100 binanın elektrik masrafı trilyonları buluyor.

 

Zayıflama

Bir zayıflama aleti ya da yöntemi geliştirilse, dünya genelinde zayıflama için harcanan on milyarlarca dolar, karnını doyurma sorunu yaşayan yüz milyonlarca insana hayat verecek.

Devamı: https://fikircografyasi.com/makale/hakikat-ve-sogan

Bu haber toplam 182 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim