Frank James (62) isimli saldırgan, 33 el ateş edip 23 kişinin yaralanmasına yol açtığı olay sonrası kayıplara karıştı. Başına 50 bin dolar ödül konulan James, dün saldırıyı yaptığı Manhattan’da yakalanmış.
James'in YouTube kanalında New York'taki suçu kınayan, sosyal hizmet uzmanlarıyla olan kavgalarını detaylandıran, beyaz insanlara, Yahudilere ve iklim değişikliğine karşı öfkesini dile getiren yüzlerce video yayınladığı ortaya çıkmış. Videolarında her şeyi öldürmek istediği ve insanlara karşı öfke dolu sözleri varmış."Artık 63 yaşındayım, nefret dolu, öfke dolu ve acı doluyum."diyormuş.
Görüldüğü gibi kendisine uymayan gruplara kızan, saldıran bu kişinin psikolojisi ortada ve hızını alamayarak çok sayıda kişiye ateş açmış.
Maalesef şimdi de Türkiye’de bize sığınmış mazlum ve mağdur insanlara karşı düşmanlık körükleyen tipler belirdi. Diyelim bunlardan biri haddini aşan küstahlık mı yaptı hemen sosyal medyada ve diğer yayın organlarında tahrik edici bir tarzda verilerek onların tümüne karşı önyargı ve nefret oluşturuluyor.
Zaten devletimiz de bu konuda hassas davranıyor ve problem çıkaran, asayişi bozan mülteciler hakkında işlem başlatarak sınır dışı ediyor.
Devamı: https://milatgazetesi.com/yazarlar/yabanci-dusmanligi-ve-sonucu-6446/































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.