• İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Sadullah Özcan: Beyrut mesajı kime?

Sadullah Özcan: Beyrut mesajı kime?

Korona salgınından bu yana uluslar arası korkunç mücadelenin biraz küllenir olması en azından sıcak saldırı konusunda biraz nefes aldırmıştı.

Gerçi Türkiye açısından değişen bir şey olmadı. Hem Suriye’de hem Irak’ta, hem Doğu Akdeniz’de hem Kıbrıs’ta hem de Libya konusunda Türkiye tetikte olmak zorunda kaldı. Libya üzerinden şer odaklarının Türkiye’ye ittifakına ve oyunlarına şahit olmaya devam ettik.

Hatta Türkiye inisiyatif aldıkça çevresindeki çemberi daraltma girişimleri hızlanıyor.

Salı günü ajanslara düşen Beyrut Limanındaki patlama ve sonrasında dünyanın naklen izlediği büyük infilak Doğu Akdeniz oyuncularını tekrar gündeme getirdi. Hele ki global sermayenin yayın organlarının artık habercilik refleksinden mi yoksa sübliminal mesaj kaygılarından mı bilinmez daha yangın başlarken canlı yayına geçmeleri de dikkatlerden kaçmayarak asıl büyük infilakı an ve an vermeleri enteresan. Hatta BBC’nin muhabiri ile canlı yayın sırasında olayı anlatırken yaşananlar ortada. Sonra gelen bilgiler BBC muhabirinin o infilakta öldüğü şeklinde.

Devamı: https://www.milatgazetesi.com/sadullah-ozcan/beyrut-mesaji-kime/haber-245385

Bu haber toplam 205 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim