• İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Sadullah Özcan: Suriye hattında neler oluyor?

Sadullah Özcan: Suriye hattında neler oluyor?

akip eden dostlarım bilirler “2023 seçimlerinin kodları” üzerine yazmaya başlamıştık. Son haftalarda Suriye kaynaklı dikkatimi çeken gelişmeler üzerine o konuya ara verip bu konuyu ele alıyorum. Çünkü hiçbir mecrada bu konuda gelişmelerin gerçek yüzüne dönük bir değerlendirmeye rastlamadım.

Son haftalarda Suriye hattından kaç şehidimiz geldi sayabilen oldu mu?.

Artık eskisi gibi şehitler yeterince gündem dahi olmuyor. Sadece ocağına ateş düşenlerin dertleri ile baş başa kaldığı bir durum yaşanıyor.

Hakikate Suriye hattında neler oluyor? Bilen uzmanlar bize anlatmalıdır. Şehitler neden bu kadar fazlalaştı? Biz bu bölgelerde harekâtlar sırasında bile bu kadar şehit vermedik. Ama sonrasında yaşanan bu olaylar nedir? 

Zafiyet nereden kaynaklandığı bilinmelidir. Sahadan gelen bilgilere göre bölgede güvenlik organizasyonları bakımında ciddi zaaflar oluşturacak gelişmeler var. Türkiye bölgede her açıdan ciddi yatırımlar yapıyor. O bölgede bulunan insanların normal hayata dönmesi için uğraşlar veriliyor. Sosyal hayat, eğitim ve ekonomi normalleşmesi için çaba sarf ediliyor. Yüzlerce o bölgede okullar açtık. Öğretmenler yetiştirdik.

Devamı: https://milatgazetesi.com/yazarlar/suriye-hattinda-neler-oluyor-6276/

Bu haber toplam 161 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim