• İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Sefa Saygılı: İstanbul Sözleşmesi unutuldu mu?

Sefa Saygılı: İstanbul Sözleşmesi unutuldu mu?
Feminist örgütlerin, HDP’nin ve CHP’nin sahiplendiği İstanbul Sözleşmesi ve uzantısı 6284 sayılı yasa uygulandıkça şiddet artıyor, insanlar ölüyor/öldürülüyor, aileler parçalanıyor.
Yıllardır feryat ediyoruz. Şiddet, feminist ideolojinin politikaları ile bitirilemez, bilakis artar. Üstat Necip Fazıl’ın deyişiyle “Bu cadde çıkmaz sokak!”
 
Halkımız ve vicdanlı aydınlarımız ilk defa bu yoğunlukta, uluslararası (Batı’nın dayatması) sözleşmeye ve içerideki işbirlikçilerinin hazırladığı/iktibas ettiği yasaya itiraz etmişlerdir. Değerli aydınlarımız; Yusuf Kaplan, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Prof. Dr. Burhanettin Can,  Av. Sibel Eraslan, Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Dr. Mücahit Gültekin, Sema Maraşlı ve “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNDEN İNSANI VE AİLEYİ KORUMAK”  adlı başucu kitabını yazan/hazırlayan Av. Muharrem Balcı’nın inanç değerlerinin, ailenin, doğru usûllerle kadının korunması için verdikleri mücadele sonuçsuz kalmayacaktır.
Bu haber toplam 315 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim