• İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C

Sefa Saygılı: Ülker’e hayati bir soru

Sefa Saygılı: Ülker’e hayati bir soru
Yıllardır, hatta bütün ömrümüzde ‘aman paramız Müslümana gitsin’, ‘aman güvenilir ürün alalım’ diye hep Ülker’i tercih ettik. Bütün dost ve akrabalarımıza da bunu tavsiye ettik.

Ülker ürünleri bizim iftiharımızdı. Yere göğe sığdıramadığımız adeta kendi müessesemizdi.

Halen de öyledir. Ancak medyaya yenilerde düşen bir haber bizde soğuk duş etkisi yaptı. İnanmak istemiyor ve Ülker yetkililerinden açıklama bekliyoruz.

Haber Ülker ürünü GODIVA çikolatalarıyla ilgili:“Godivalgbt’lilere destek olmuş.”Doğru mudur bize tuhaf gelen, yadırgadığımız bu haber?

Ekşi sözlük hemen mutluluğunu bildirmiş: “Teşekkürler Murat Ülker. LGBT’den nefret edenlerin karşısında dimdik durduğun için” diyerek. Evet, Ülker yetkilileri sizlere sesleniyoruz: İnanamadığımız bu cümle doğruyu mu yansıtmaktadır?

İnternette bir başka site, “Totoşlar ve Türkiye’deki destekçileri. Bu markaları kullanma, kullandırma” anonsu ile yine Godiva çikolataları hakkında benzer mesajlar vermiş.

Şaşkınlık içindeyiz. İnsanlığın lgbt’lilere değil sağlıklı bireylere ihtiyacı vardır. Dünyada bu tür sapkınlıkların artmasının, normalleri sarıp sarmalamasının ne faydası olacaktır?

Elbette bu tür insanlar da vardır, olacaktır. Ancak bizlere ve bütün sağduyulu insanlara, kurum ve kuruluşlara düşen görev arızalı tiplerin değil sağlıklı insanların yaygınlaşmasını sağlamaktır.

Devamı: https://www.milatgazetesi.com/prof-dr-sefa-saygili/ulkere-hayati-bir-soru/haber-242860

Bu haber toplam 664 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim