• İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

Türkiye 3. Genç Yazarlar Kurultayı Yalova'da Toplanıyor

Türkiye 3. Genç Yazarlar Kurultayı Yalova'da Toplanıyor
Türkiye Yazarlar Birliği, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle gelecek vadeden 30 genç yazarı bir araya getiriyor.

Türkiye Yazarlar Birliği daha önce birincisini Ankara Kızılcahamam’da, ikincisini Yalova Çınarcık’ta gerçekleştirdiği Genç Yazarlar Kurultayı’nın bu yıl üçüncüsünü düzenliyor. Daha önce yapılan iki kurultayın birikimi üzerine inşa edilmesi planlanan 3. Genç Yazarlar Kurultayı, Geleceğin Edebiyatı: Dijitalleşme, Gençlik ve Edebiyat temasıyla 3-5 Mayıs 2019 tarihlerinde Yalova'da gerçekleştirilecektir.

Türkiye 3. Genç Yazarlar Kurultayı’na, daha önce yazıları internet mecrasında, çeşitli basılı-süreli yayınlarda yayımlanan ya da edebiyatın herhangi bir türünde veya diğer düşünce alanlarında kitabı yayımlanan ve yaşı henüz 30’u geçmemiş herkes başvurabilir. Bu kurultayda genç yazarlarımız kendilerini ifade edebilecek ve yazdıklarını yayınlama imkânı bulabileceklerdir. Kurultaya katılan genç yazarlar aynı zamanda kendileri gibi güzel ülkemizin farklı yerlerinden gelen diğer genç yazarlarla tanışma fırsatını elde edebileceklerdir. Aynı zamanda bu kurultayda genç yazarlar usta yazarlarla bir arada bulunmanın ve farklı konularda kendilerinden istifade etmenin ortam ve imkanını da bulabileceklerdir.

Türkiye 3. Genç Yazarlar Kurultayı Katılımcıları ve Programı

gencyazarbrosur.jpgbrosur2-002.jpg

Bu haber toplam 6954 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
    Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim