Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi, yeni dönem yönetimini belirlemek üzere sandık başına gitti.
Mehmet Doğan Kültür Merkezi’nde ki TYB Erzurum Şubesi'nde gerçekleştirilen ve kültür sanat camiasını bir araya getiren genel kurulda, divan başkanlığını ERSANDER Başkanı Ümit Gergit üstlendi. Tek liste ile gidilen seçimlerde, mevcut başkan Mehmet Gözütok katılımcıların tamamının oyunu alarak güven tazeledi.
"Erzurum Kültür Hayatında Önemli Bir Yere Sahibiz"
Seçim sonrası üyelere hitaben bir teşekkür konuşması yapan Başkan Mehmet Gözütok, TYB’nin kamu yararına çalışan ve Türkiye genelinde saygınlığı olan bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurguladı. Şube olarak 22. yıla girmenin gururunu yaşadıklarını belirten Gözütok, şunları söyledi: "Erzurum şubesi olarak yürüttüğümüz faaliyetlerle şehrimizde hak ettiğimiz noktaya ulaştık. Erzurum’da uluslararası sempozyum düzenleme kapasitesine sahip nadir derneklerden biriyiz. Kültür, sanat ve edebiyat alanındaki projelerimizle hemşehrilerimizin ve kültür dostlarımızın takdirini topluyoruz. Ancak hem şehrimiz hem de ülkemiz için sivil toplum bilinciyle katetmemiz gereken daha çok yol var."
Yeni yönetim belirlendi
Yapılan oylama sonucunda Mehmet Gözütok başkanlığındaki yeni yönetim ve denetim kurulları şu isimlerden oluştu: Yönetim Kurulu: Mehmet Gözütok (Başkan), Abdulnasır Kımışoğlu, Mesut Turan, Vedat Kan, Kübra Genç, Denetleme Kurulu: M. Hanefi İspirli, İsmail Bingöl ve Hüseyin Aydoğdu
































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.