• İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Ufuk Coşkun: ​Birlik olamazsak bizi dağıtacaklar!

Ufuk Coşkun: ​Birlik olamazsak bizi dağıtacaklar!

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Marc Crosman, 2003 yılında BOP’un ana hedeflerinden birinin “ABD’ye muhalif yönetim ve unsurlarının ortadan kaldırılması” şeklinde ifade etmişti.

Bilindiği gibi emperyalist devletler kanunlarını kendilerine uygun bir biçimde yaparlar sonra da hükümetlere ve politikacılara kendi isteklerini kabul ettirmeye zorlamak için çeşitli yöntemler geliştirirler.

Bunlar darbe, finansal yaptırım ve seçimler yoluyla yönetimleri değiştirme şeklindedir.

Türkiye bunun hazin örneklerini yaşayan ender ülkelerden biridir. Zira bu ülkede Gladyo son elli yıldır neredeyse hiçbir boşluk bırakmayacak şekilde örgütlendi. Hala ayıklayamadık.

Emperyalistlerin klişe bir taktiğidir, şayet bit yapıyı çözmek isterlerse yine o yapının içerisinden farklı bir yapıyı tam olarak onun karşısında konumlandırırlar.

Örneğin Türklerle neredeyse bin yıldır ittifak kuran iki kadim dost halkı birbirinden ayrıştırmak ve Kürtleri yapıbozumuna uğratmak için yine Kürtlerin arasından çıkarılan bir yapıyı bir virüs gibi tam orta yere yerleştirirler.

Devamı: https://www.milatgazetesi.com/yazarlar/birlik-olamazsak-bizi-dagitacaklar-7530/

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim