• İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Ufuk Coşkun: Fatura neden sorgulayan insanlara kesiliyor?

Ufuk Coşkun: Fatura neden sorgulayan insanlara kesiliyor?
“Bilime savaş açtılar, bilim düşmanı yobazlar, aptallar, komplocu düz dünyacılar, hiçbir kanıtları yok, Erdoğan’ın altını oyan sinsiler, Geziciler, zavallılar, Fetöcü devlet düşmanları…” Hakaretler, aşağılamalar, tehditler bu şekilde uzayıp gidiyor.

Bir iki medya organı ve birkaç yazar hariç hemen hepsi aynı argümanlarla saldırıyor, ötekileştiriyor ve onları yok sayıyor.

Hatırlayınız, pandeminin ilk yılında alınan bir kısıtlama kararı öncesi marketlere akın eden halka da ağza alınmayacak hakaretler yapmışlardı. O günlerde “luppocu” diyerek günlerce alay ettikleri o fakir amca için çok üzülmüştüm.

Ancak onlar gözlerini karartarak önlerine kim gelirse dalga geçmeyi, hakaret etmeyi daha makul bir seçenek olarak görüyorlardı.

Bugün de hemen hepsi aşı karşıtı olarak yaftaladıkları bir avuç insana hemen her gün hakaret ederek onları bir yerlere eklemlemeye çalışıyor. Kimi Gezicilere, kimi Fetöcülere, kimi de küresel güçlerin birimlerine hizmet ettiklerini düşünüyor.

Oysa bugün başta FETÖ olmak üzere Gezici tayfanın ve muhalefetin hemen hepsi aşıyı savunuyor. Yani bu konuda kimlerle ağız birliği yaptıklarını hiç görmüyorlar.

Geçenlerde kendi imkânlarıyla bir miting tertiplemişler. İçlerinde Atatürkçüsünden, dindarına, sağcısından solcusuna hemen her kesimden insan vardı. Üstelik bu tür itirazlar, mitingler dünyanın birçok ülkesinde de yapılıyor.

Devamı: https://milatgazetesi.com/yazarlar/fatura-neden-sorgulayan-insanlara-kesiliyor-1403/

Bu haber toplam 143 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim