• İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Ufuk Coşkun: Hedef, Mançurya Kobayları Yaratmak

Ufuk Coşkun: Hedef, Mançurya Kobayları Yaratmak
Covid-19 üzerinden oluşan korkunun üzerine artık her sistemi inşa edebilirsiniz. Çünkü virüsten ziyade insan psikolojisi üzerine çalıştıklarını görüyoruz.

DSÖ ve ona bağlı bilim kurulları ile küresel ana akım medyanın estirdiği korkunun neticesi olarak bugün tüm dünyada başta siyasetçiler olmak üzere aşı kuyruğuna çoktan girmeye başladı bile.

Şayet bu korkuyu yönlendirebilirlerse ki başarıyorlar, ileride ekonomik problemler de baş gösterecek ve belki de tüm insanları bambaşka bir dünya bekliyor olacak.

Her halükarda İblis soyunun, insan soyuna yönelik bir saldırısı söz konusudur.

Rahmetli Aytunç Altındal’ı sağlığında da takip eder ve kitaplarından istifade ederdim. Bir keresinde şöyle bir tespitte bulunmuştu:

“Her 108 senede tüm dünyada bir değişim yaşanır. Bu değişimin ilk 36 senesi enigmatik(muamma) çağdır yani o güne kadar bildiğiniz her olayın yanlış olduğunu, yalan olduğunu öğrenme çağıdır. Bu çağ 1989’da başladı ve 2025’e kadar devam edecek. İkinci 36 senede gerçek bilgileri öğrenecekler.

Örneğin Hristiyanların İsa olarak bildikleri peygamberin aslında Tyanalı Apolonius olduğunu ve onun yaşamının olduğu gibi İsa’ya monte edildiğini öğrenmeleri gibi.

Devamı: https://www.milatgazetesi.com/yazarlar/hedef-mancurya-kobaylari-yaratmak-1572/

Bu haber toplam 166 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim