• İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Ufuk Coşkun: İnsanları nasıl manipüle ediyorlar?

Ufuk Coşkun: İnsanları nasıl manipüle ediyorlar?
Küreselciler, dünyayı manipüle edilecek, kontrol edilecek ve hatta yok edilecek bir oyun alanı olarak görüyor. Anlayacağınız hayatımız bu psikopatların insafına kalmış.

En azından onlar böyle düşünmemizi istiyorlar.

Peki, nasıl yapıyorlar bunu?

Öncelikle medyayı kontrol ederek yapıyorlar. Tek dünya fikri ve ideolojisi üzerine kurulu zehirli fikirlerini günün 24 saati sunarak, nüfusun çoğunluğunda ciddi kafa karışıklığı oluşturmayı başarabiliyorlar.

DSÖ, WEF ve BM gibi kurumlarla çelişen tüm bilgi ve görüşleri sansürleyerek yapıyorlar mesela. Kitleleri de kendilerini korumak için sansürün gerekli olduğu fikrine inandırmayı başarabiliyorlar.

Ünlülere ve markalara tapınma kültürünü teşvik ediyorlar dolayısıyla yozlaşmayı ve aptallığı normalleştiriyorlar.

Çocuklara erken yaşlardan itibaren eleştirel düşünme yerine itaati aşılamak ve onlara devletin lâ-yüs'el yani ne yaparsa yapsın yanılmaz olduğunu öğreterek yapıyorlar bunu.

Salgın döneminde olduğu gibi insanları birbirinden ayırmak ve onları, aile ve arkadaş ortamlarından mümkün olduğunca soğutmak, travma temelli zihin kontrolü ve korku propagandası akışıyla da insanların duyularına, duygularına saldırmakla yapıyorlar bunu.

İnsanların kafalarını karıştırarak ve gerçek bilimsel verileri kabul etmeye isteksiz hale getirerek bir resmi bilim kültü oluşturarak yapıyorlar.

Devamı: https://www.milatgazetesi.com/yazarlar/insanlari-nasil-manipule-ediyorlar-5990/

Bu haber toplam 206 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim