• İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Yusuf Kaplan: Avrupa’daki Müslümanları terörize ederek teröre sürüklemek ve Avrupa’dan sürmek istiyorlar!

Yusuf Kaplan: Avrupa’daki Müslümanları terörize ederek teröre sürüklemek ve Avrupa’dan sürmek istiyorlar!
Fransa’da yüce Peygamberimiz’e hakaret eden o iğrenç karikatürlerin yayınlanmasıyla kalmadı iş. Karikatür dergisi Charlie Hebdo’nun yayınladığı o aşağılık karikatürler Fransa Cumhurbaşkanı Macron tarafından devlet dairelerinden yansıtıldı!

FRANSA! KARİKATÜRLÜK YAPMA!

İnanılır gibi değil: Tam karikatürlük işler bunlar! Fransa’nın bu davranışı karikatürlük asıl! Hem bir dinin peygamberine iğrenç bir şekilde ve aşağılık bir dille hakaret ediyorsunuz! Hem bu yetmiyormuş gibi, bu karikatürleri devlet binalarının ön cephelerine yansıtıyorsunuz! Hem de ülkenizde yaşayan küçümsenmeyecek orandaki Kuzey Afrika kökenli Müslümanlar başta olmak üzere bütün Müslüman vatandaşlarınızın bundan ne kadar rahatsız olacaklarını aslâ dikkate almayacak kadar ülke içinde kin, nefret, yabancı düşmanlığı, İslâm düşmanlığı, ırkçılık tohumları ekiyorsunuz ve bunda zırnık kadar sakınca görmüyorsunuz!

Devamı: https://www.yenisafak.com/yazarlar/yusufkaplan/avrupadaki-muslumanlari-terorize-ederek-terore-suruklemek-ve-avrupadan-surmek-istiyorlar-2056652

Bu haber toplam 197 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim