• İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Yusuf Kaplan: Ramazan rahmet, bereket ve kardeşlik iklimi inşa edecek…

Yusuf Kaplan: Ramazan rahmet, bereket ve kardeşlik iklimi inşa edecek…

Ramazan geldi…

Rahmet ayı, kardeşlik ayı, diriliş ayı Ramazan geldi nihâyet!

Hamdolsun Rabbime bir Ramazan’a daha eriştirdiği için bizi.

Hayatımızın en zorlu dönemeçlerinden geçerken geldi mübarek ay…

KORONA CANAVARI NEREYE GİTTİ?
Dünya 2019’dan itibaren üç yıl kıyameti prova etti adeta… Korona adı verilen bir virüs icat ettiler, dünyayı hapishaneye dönüştürdüler. Korona hapishanesi demiştim buna. İnsanların birbirlerine dokunmalarını, konuşmalarını, yüzyüze, gözgöze gelmelerini yasakladılar, “sosyal mesafe” diyerek insanları birbirlerinden uzaklaştırdılar.

Sosyal bağlar zedelendi. Her yaştan insan grubu -özellikle çocuklar ve yaşlılar- büyük travma yaşamaya mahkûm edildiler.

Sonra ne olduysa oldu. Hiçbir ilaç filan bulunmadan, üretilen ve hızla satışa sunularak birilerinin köşeyi dönmesine yol açan denenmemiş ilaçlarla sürdürülen güya “tedavi süreci” de pattadanak bitirildi!
Ne oldu anlayamadık. Korona ve önemleri sona erdirildi. Muhtemelen gripten öldü insanlar, hâlâ da ölüyor aslında. Artık korona diye bir canavar yok. Fakat bu canavar öldürülmedi, kayıplara karıştı, yarın beklenmedik bir zamanda bir anda karşımıza çıkmayacağının hiçbir garantisi yok!

Evet, dünya üç sene kıyamet senaryosu gibi bir felâket yaşadı. Ama bir anda bitti her şey.

İyi ki de bitti. Ama bütün dünya ne yaşadı, bunun açıklığa kavuşturulmasını beklemek hakkımız diyeceğim ama duvara konuştuğumu biliyorum. Malı götürdüler. Bill Gates ve benzeri türediler, insan türünü tehdit eden patavatsızca, ürpertici açıklamalar ve laboratuvar çalışmaları yapmaya devam ediyorlar!
Yarın insanlığın başına ne gelecek bilmiyoruz. Cambridge Üniversitesi’nden uzmanlar, korona virüsünün laboratuvarda icat edildiğini ispat ettiler ama bu bulgu hiçbir şekilde konuşulmadı, tartışılmadı! 

Asıl ürpertici olan bu değil mi? Üretilmiş, icat edilmiş bir olay servis ediliyor, orada dönen sahtekârlığı deşifre eden somut bilgiler ve haberler hasıraltı ediliyor, insanlık yalana teslim ediliyor!

Algı, aklı çarmıha geriyor.
Algı, gerçeği karartmaya yetiyor.
Algı, gerçek diye dayatılıyor ve bütün dünya da bunu yutuyor.
BELEDİYELERE, CEMAATLERE VE STK’LARA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ…
 
Bu haber toplam 147 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim