• İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Fatih Maydan, Enayi

Fatih Maydan, Enayi
Radyodan anons geçiyor: Bugün saat 13.00 ila 14.00 arası tüm vatandaşlarımızın bu melunların halline icabeti elzemdir. Her vatandaşımız, bu melun sineklerin tasallutundan kurtulmamız için en az 10 tanesini öldürmelidir.

Şuraya bak, aşiret gibi… Hangi birini halledeceğim ki? Hem bu vazife niye benim uhdemde olsun ki? Bunu yapması gereken devlet değil mi?

Aleykümselam Neriman Abla. Ne kadar? Bu kadın haftada iki kere bu kadar şekeri n’apıyor acaba? Madem kullanıyorsun be kadın toptan alsana ikide bir gelip iş çıkartıyorsun bana. Acaba beni mi görmeye geliyor? Yok be ne alakası var. Hem abla diyoruz o kadar tövbe tövbe. Duydum abla duydum. Ama benim işim olmaz uğraşamam yani. Devlet halletsin. O kadar amiri, memuru var; o kadar vergi veriyoruz. Bir de onların işini de mi biz yapacağız? Buyur… Başka isteğin var mı? Peki abiye selamlar.

Tüh be sigara küllenmiş. Ulan vakit kaybının yanında bir de zarar veriyorsun be kadın. Bırakamadık gitti şu mereti. Her sabah öksürük, balgam, lanet olasıca. Ama ne yapayım? Seviyorum şerefsizi. Hem bu da olmasa çekilmez onca sıkıntı, buhran. Bırakırız bir gün inşallah.

Devamı: https://www.izdiham.com/fatih-maydan-enayi/

Bu haber toplam 208 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim