• İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Kitap

Kitap
Çok gezen mi, çok okuyan mı bilir sualinin hemsohbeti kitaplar, hayatımızın her köşesinde, hayat kaidesi konumunda bir konu münasebeti bulundurmuştur.
Çok mu gezen, çok mu okuyan bilir onu deneyimleyen bilir diyerek kitabı, hayatımızın elzemleri rafına kaldıralım.
Selçuklular Zamanında Türkiye
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz ay “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” isimli bir kitap kaleme aldı. Kitapta, Türkiye’nin tüm insanlık için ortaya koyduğu adalet arayışı ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan adaletsizlik, mülteci krizi,uluslararası terörizm ve İslam karşıtlığı başta olmak üzere küresel siyasetin açmazlarına işaret ediyor. Ayrıca yeryüzündeki ayrımcılık ve çifte standart, Birleşmiş Milletler örneğiyle gözler önüne seriliyor.
 
Prof. Osman Turan - Ötüken Neşriyat
 
Hikmetü’l İşrâk
Meşşâî ve özelde İbn Sînâ felsefesine bir tepki olarak görülen İşrâkîlik İslam felsefesinde olması gereken konumunu getirilen eleştiriler nedeniyle henüz elde edemedi. Mistik-sezgisel bir felsefi alan olarak nitelenen İşrâkîlik, fikri ve tarihi anlamda da hiç ele alınmamıştır.
Bu haber toplam 232 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim