• İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Mutluoğlu: Kutlu Medeniyet Sevdamız’dır

Mutluoğlu: Kutlu Medeniyet Sevdamız’dır
Eğitimci-araştırmacı-yazar Mehmet Mutluoğlu, Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şubesi tarafından 22 Mayıs 2020 tarihinde instagram canlı yayını üzerinden düzenlenen programa konuşmacı olarak katıldı.

Kültür-sanat-edebiyat, söyleşi ve dinletileri üst başlığı altında projelendirilerek gündeme alınan “Kutlu Medeniyet Sevdamız” konulu söyleşiyi şube başkanı Kamuran Tuna yönetti.

Mutluoğlu’nun “Kutlu Medeniyet Sevdamız” isimli kitap çalışması üzerinde değerlendirmelerin yapıldığı programda şuurlu, bilinçli, inançlı, soran, sorgulayan ve okuyan akılcı bir gençliğin yetiştirilmesi bağlamında nelerin yapılabileceği konuşuldu.

Topluma, hikâye, roman, şiir, deneme gibi edebi veya benzeri yöndeki faydalı eserlerin bırakılabilmesine ilişkin süreç ve yöntemler üzerinde de duran yazar Mehmet Mutluoğlu, genç yeteneklerimize farkındalık oluşturulması adına edebi eserlerin basımı, yayını ve takibi konusunda da önemli bilgiler verdi.

 Programın sonunda şube başkanı Kamuran Tuna’nın yaptığı kısa teşekkür konuşmasında, bu tür söyleşilerin devam edeceğini belirtti.

Bu haber toplam 425 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim