• İstanbul 16 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 15 °C
  • Konya 8 °C
  • Sakarya 15 °C
  • Şanlıurfa 14 °C
  • Trabzon 15 °C
  • Gaziantep 12 °C
  • Bolu 7 °C
  • Bursa 14 °C

Taha Akyol'dan: ‘Paralel yapı’

Taha Akyol'dan: ‘Paralel yapı’
ADANA-HATAY hattında savcılar silah kaçakçılığı ihbarları üzerine TIR’larda arama yapmaya kalkıyorlar, bunların MİT’e ait olduğu anlaşılıyor, TIR’lar serbest bırakılıyor, Suriye’ye gidiyorlar.

taha-akyol-1hdADANA-HATAY hattında savcılar silah kaçakçılığı ihbarları üzerine TIR’larda arama yapmaya kalkıyorlar, bunların MİT’e ait olduğu anlaşılıyor, TIR’lar serbest bırakılıyor, Suriye’ye gidiyorlar.

 

Hükümetin gizli olarak yapmak istediği TIR sevkıyatları hakkında iç ve dış kamuoyunda şüpheler doğuyor. Bunun Türkiye’nin imajı için son derece zararlı bir tablo ortaya çıkardığını söylemeye gerek bile yok.
Dünyada birçok devletin “gizli servisleri” gizli sevkıyatlar yapar fakat bizimki, bırakın gizliliği, savcı baskınlarıyla afişe oluyor!
Bir iddiaya göre, savcılar bunların MİT araçları olduğunu bile bile arama yapmak isteyerek bu araçları afişe ettiler, savcılar “derin yapı”nın adamları!
Fakat savcılara önceden bilgi verilmemiş ve savcılar da “silah kaçakçılığını takip etmek” gibi bir görev duygusuyla hareket etmiş de olabilir.

Yazının devamı: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/25622004.asp

 

Bu haber toplam 533 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim