• İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Teşekkürler İstanbul

Teşekkürler İstanbul
Usta yazarların, genç edebiyatçıların buluştuğu; tiyatro gösterimlerinin, film okumalarının, söyleşilerin, panellerin, şiir şölenlerinin ve ödül töreninin olduğu zengin içerikli 11. İstanbul Edebiyat Festivali görkemli bir şekilde gerçekleşti.

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı, konuyla ilgili yayımladığı teşekkür mesajında şunları söyledi:

“11. İstanbul Edebiyat Festivali ‘Edebiyat ve Gençlik’ temasıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Üç gün boyunca İstanbul’da adeta edebiyat bayramı yaşandı. 30’dan fazla etkinliğin olduğu festivale gençlerin ilgisi bizi ziyadesiyle mutlu etti. Tüm günler dolu dolu geçti. Edebiyatın birleştirici, diriltici rolünü bir kez daha görmüş olduk. Şehrin kültürel hayatın canlandıran festivale İstanbulluların sahip çıkması İstanbul Edebiyat Festivali’nin gelecek yıllarda sesinin daha gür çıkacağının işareti oldu. Uluslararası arenaya taşınacak olan İstanbul Edebiyat Festivali, büyüyerek devam edecek. Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi olarak 11. İstanbul Edebiyat Festivali’ne katkılarından dolayı TYB Genel Merkez’imize, şairlerimize, yazarlarımıza, akademisyenlerimize, sanatçılarımıza ve bütün edebiyatseverlere şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca kurumsal destekleriyle festival coşkusuna katkıda bulunan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapolu’na, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu’na, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç’e, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’a, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’e, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı’ya, Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı - Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu’na, TV Net Yayın Müdürü İsmail Halis’e edebiyatseverler adına çok teşekkür ederiz.”

 

Bu haber toplam 545 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim