• İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

TYB Ankara Şubesinde “Hece” Konuşulacak

TYB Ankara Şubesinde “Hece” Konuşulacak
Araştırmacı yazar Dr. İbrahim Demirci, Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi’nin 21.09.2019 tarihinde düzenleyeceği söyleşi programına konuşmacı olarak katılacak.

Yeni sezonda, kültür, sanat ve edebiyat dergilerini gündemine alan Ankara Şubesi ilk programını Güner Dinçaslan yönetecek ve Dr. İbrahim Demirci “Hece” dergisini anlatacak.

Programla ilgili bilgi veren Şube Başkanı Mehmet Sait Uluçay, “Ülke gündemini yakından takip eden; güncel, sosyal, kültürel ve edebi konuları ele alan önemli fikir adamlarını sayfasına taşıyan her edebi dergiye ulaşmaya çalışacağız. Zamana ve çağa tanıklık yapan, edebiyat dünyasının nabzını tutan  dergileri konuşacağız. Genel olarak öykü, deneme ve şiir olmak üzere her edebi ürüne yer veren, popüler kültür esintilerinin uzağında kalan, yerli ve milli duruşlarıyla dikkatlerimizi çeken dergiler, sezon boyunca gündemimizde olacaktır.” dedi.

Etkinlik, TYB Ankara Şubesinin Milli Müdafaa Caddesi No: 10/12 Kızılay / Ankara adresindeki toplantı salonunda saat: 13.30 başlayacak.

 

img-1094.jpg

Bu haber toplam 546 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim