• İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

TYB Sakarya'dan konserli sezon finali

TYB Sakarya'dan konserli sezon finali
2022 yılı içerisinde düzenlediği 40 etkinlikle takdir toplayan Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şubesi, sezon finalini sanatçı İsmail Özmert Konseri ile gerçekleştirdi.

2022 yılının ilk altı ayında, düzenlediği konferans, söyleşi, imza günleri, okullarda öğrenci-yazar buluşmaları, Adalı Hikâyeciler etkinlikleri, instagram söyleşileri, ahde vefa geceleri ile şehirde sanat - edebiyat alanında dikkat çeken TYB Sakarya Şubesi, sezon finalini Adapazarı Sait Tanış Kültür Merkezi bahçesinde gerçekleşen İsmail Özmert Konseri ile yaptı.

Şube üyeleri ve sanatseverlerin izlediği konserde Sanatçı Ismail Özmert, birinci bölümde Türk Sanat Müziği eserlerini, ikinci bölümde ise Osmanlı coğrafyasının dört bir yanından türküleri seslendirdi. Huzur ve sadeliğin ön planda olduğu geceye, TYB Sakarya Şubesi üyesi şair İbrahim Açılan'ın okuduğu 'Türkülerimiz' ve Ömer Emecan’in okuduğu 'Gönlümün Başkenti Sakarya'ma' şiirleri renk kattı. Geceye izleyici olarak katılan Sanatçı Kemal Dumanlıova'nin, davetleri kırmayarak seslendirdiği üç eser de alkış aldı.

Konserin kapanışında yaptığı 'Türküler Bizi Söyler" temalı güzel konuşması ile TYB Sakarya Şubesi 2.Başkanı Dr. Mehmet Özdemir, izleyicileri fikren de mutlu etmiş oldu.

Söz konusu güzel konser ile TYB Sakarya Şubesi, kültürel faaliyetlerine yaz boyunca ara verirken 2022 yılının ikinci dönem hazırlıklarına da başlamış oldu.

whatsapp-image-2022-06-30-at-08.55.09-(2).jpeg1-(2)-002.jpeg

Bu haber toplam 327 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim