• İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

12. Mevlânâ Şiir Şöleni Konya’da yapılacak

12. Mevlânâ Şiir Şöleni Konya’da yapılacak
Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi, Karatay İlçe Belediyesi ve Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün birlikte organize ettikleri 12. Mevlânâ Şiir Şöleni 3 Eylül 2022 Cumartesi günü başlayacak.

Geleneksel hale gelen ve ülkemizin dört bir yanından şairlerin katılımı ile gerçekleşecek şiir şölenine TYB kurucu ve şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve Genel Sekreter Mehmet Kurtoğlu’da katılacak.

Şiir atölyeleri, “şiir, genç şiir, şiir ve dijitalleşme panelleri” ile başlayıp “Mevlânâ Dergahı Gül Bahçesi” ile devam edecek şölene katılacak şairler:

Ahmet Kot, Ali Bektaş, Ali Saçıkara, Ali Sali, Atilla Yaramış, Burhan Sakallı, Ercan İriş, Ertuğrul Rast, Ethem Erdoğan, Hakan Şarkdemir, Hasan Ukdem, Hicabi Kırlangıç, İbrahim Çifçi, İbrahim Demirci, İdris Ekinci, M. Melih Erdoğan, Mehmet Can Doğan, Mehmet Kurtoğlu, Meryem Kılıç, Mustafa Köneçoğlu, Osman Özbahçe, Resul Tamgüç, Sevgi yerlioğlu, Sümeyra Yaman, Şaban Halis Çalış, Şakir Kurtulmuş, Tayyip Atmaca, Vural Kaya ve Yasemin Kapusuz. 

Şiir atölyeleri 3 Eylül 2022 Cumartesi günü 10.00- 17.00 saatleri arasında İl Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek. Konyalıların yanı sıra çevre illerden şiir sevenlerinde büyük ilgi gösterdikleri  “Mevlânâ Dergahı Gül Bahçesi” programı ise saat: 20.00 de başlayacak.

Bu haber toplam 978 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim