• İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Arıcan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a TYB’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi

Arıcan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a TYB’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millî İrade Platformunda yer alan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millî İrade Platformunda yer alan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Dolmabahçe Sarayı'nda Platforma üye sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri için gerçekleşen programa Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan da katıldı.

İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: “Milli irade platformunda yer alan üç yüze yakın sivil toplum kuruluşumuzun değerli temsilcileri, sizleri en kalbi duygularımla, hürmetle, muhabbetle hasretle selamlıyorum. Ramazanı şerifinizi Leyle-i Kadri'nizi ve Pazartesi günü vasıl olacağımız bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Rabb'imden bu mübarek gün ve gecelerin hürmetine milletimizi, Müslümanları ve tüm insanlığı rahmetiyle, mağfiretiyle, affıyla, bereketiyle, merhametiyle. ihsanıyla kuşatmasını diliyorum. Siz kadim gönül dostlarımla tekrar bir araya gelmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bizleri bu iftar sofrasında buluşturan Rabb'ime hamd ediyorum” dedi.

Konuşmasından sonra sırasıyla sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile sohbet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a TYB’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkan Prof. Dr. Musa Kâzım Arıcan, “TYB kurucu ve şeref Başkanımız D. Mehmet Doğan’ın öncülüğünde kültür, sanat, edebiyat faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu çalışmaların önceliğini, ülkemizin kültür, sanat ve düşünce tarihine ışık tutan “Türkiye Kültür ve Sanat Yıllığı”, “Türkçenin Uluslararası Şiir Şölenleri”, “Yılın Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları Değerlendirmeleri”, “Şehir Tarihi Yazarlar Kongreleri”, “Ahlak Şûraları”, “Tarihi Roman ve Romanda Tarih” bilgi şölenleri” oluşturmaktadır” dedi.

Devamı: https://www.anadolugazete.com.tr/siyaset/arican-cumhurbaskani-erdogana-tybnin-faaliyetleri-hakkinda-bilgi-verdi-103627h.htm

Bu haber toplam 676 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim