• İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Başkan Arıcan'dan Kadir Gecesi Mesajı

Başkan Arıcan'dan Kadir Gecesi Mesajı
On bir ayın sultanı, rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı Ramazan-ı Şerif ayının son günlerini yaşarken; bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'de müjdelenen bir Kadir Gecesi’ne daha kavuşmanın sevinci içerisindeyiz.

Bu gecenin ehemmiyeti; 14 asırdır yolumuzu, ruhumuzu aydınlatan, hayatımıza rehberlik eden Yüce Allah'ın insanlığa son mesajı olan Kur-an-ı Kerim’in bu hayırlı gecede nazil olmaya başlamasıdır.

Manevi lütuf ve bereket kapılarının ardına kadar açık olduğu bu müstesna gecede yapılacak dua ve yakarışların, insanlara bela olan salgın hastalığın bitmesine, tüm insanlığın sağlık, huzur ve barışa kavuşmasına vesile olması en büyük dileğimizdir.

Milletimizin, İslam âleminin, gönül ve kültür coğrafyalarımızda yaşayan kardeşlerimizin, Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu gecede yapılan dua ve yakarışların, birlik ve beraberliğimize, insanlığın sağlık ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

 

                                                              Prof. Dr. Musa Kâzım ARICAN

                                                           Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı

Bu haber toplam 498 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim