• İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Bugün 15 Temmuz...

Bugün 15 Temmuz...
Bugün, FETÖ kaynaklı 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yıl dönümüdür.

Vatanımızın birliğine, milletimizin bölünmez bütünlüğüne yapılan bu alçakça saldırı karşısında; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde; sağduyulu, vatansever güvenlik güçlerimizin kahramanca mücadelesi sonunda  asil milletimiz hakkına, hukukuna, geleceğine sahip çıktı.

Bin yıllık Türk İslam devlet geleneğine son verme girişimi olan, demokrasi tarihimize de kara bir leke olarak geçecek bu hain darbe girişimini asla unutmadık, unutturmayacağız.

Kurulduğu ilk günden itibaren millet iradesinden ve demokratik yönetimden yana olan Türkiye Yazarlar Birliği; millet iradesine karşı eylem ve söylemler gerçekleştiren anti demokratik her tür oluşumun karşısında olmuş, olmaya da devam edecektir.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” vesilesiyle; ellerinde bayrak, kalplerinde vatan sevgisiyle ihanet girişimine göğüslerini siper ederek yürüdükleri kutlu yolda şehit olan vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

                                                                                  Türkiye Yazarlar Birliği

İstiklâl ve İstikbâl Mücadelesi kitapçığını okumak için tıklayın...

 

Bu haber toplam 467 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim